Ательє Hamann зосередилося на стайлинге для BMW X6 | BOSS AUTO
укр||

Ательє Hamann зосередилося на стайлинге для BMW X6

Ательє Hamann зосередилося на стайлинге для BMW X6 фото №1
Ательє Hamann Motorsport уособлює собою тюнінг автомобілів BMW, але в останні роки німці все рідше беруться за доопрацювання двигунів. Наприклад, для більшості нинішніх моделей компанії з Мюнхена подібних програм просто немає. Тюнери роблять акцент на зовнішньому вигляді, трохи уваги приділяючи підвісці і інтер`єру. За такою ж схемою фахівці з Лаупхайм провели роботу з кросовером BMW X6 останнього покоління, який серйозно змінився зовні, обзавівся металевими накладками на педалях і новими текстильними килимками, але залишився при майже заводський технічну начинку.
Ательє Hamann зосередилося на стайлинге для BMW X6 фото №2
Стайлінг-кіт складається з переднього спліттера, дифузора в задньому бампері, спойлера над дверима багажника і розширювачів арок. Комплект обійдеться в 8100 євро з урахуванням фарбування всіх елементів. Однак образ Hamann-мобіля неможливо уявити без фірмових багатоспицеві коліс. Такі теж пропонують: діаметром 22 або 23 дюйми, різних кольорів і за ціною від 7724 до 7840 євро. І не останню роль в образі грає новий блок управління пневмопідвіскою за 2040 євро, який дозволяє знизити автомобіль в стандартному режимі на 25 мм. А за збільшенням потужності можна звернутися в G-Power. Там звичайний X6 з дизельними і бензиновими моторами отримає до 480 і 670 сил відповідно.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.