Volkswagen Golf GTE Skylight вийшов до скасованого фестивалю | BOSS AUTO
укр||

Volkswagen Golf GTE Skylight вийшов до скасованого фестивалю

Volkswagen Golf GTE Skylight вийшов до скасованого фестивалю фото №1
Традиційний фестиваль GTI на березі австрійського озера Вертер-зе (Wörthersee GTI Treffen) в нинішньому році зі зрозумілих Коронавірусние причин не відбудеться. Однак компанія Volkswagen вірна традиції підготовки учнівських концептів спеціально для такого зльоту. Просто помилуватися на нову машину можна в мережі або побувавши безпосередньо в Вольфсбурзі. Це пятідверка Volkswagen Golf GTE Skylight, підготовлена ​​стажистів заводів в Вольфсбурзі, Брауншвейгу і Зальцгиттере.
Volkswagen Golf GTE Skylight вийшов до скасованого фестивалю фото №2
Автори хетчбека Skylight оснастили його стійками-койловеров Bilstein PSS16, синьою голограмою GTE над центральним дисплеєм, яка реагує на натиснення педалі акселератора, а також оригінальними подвійними вихлопними патрубками, надрукованими на 3D-принтері. У багажнику хетчбека помістилися аудіосистема потужністю 3100 Вт і електричний лонгборд для так званої останньої милі. У проекті брали участь фахівці підрозділу Volkswagen Group Components, які допомогли студентам і стажистам з незвичайним оснащенням машини.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.