Nissan Sylphy e-Power відзначився низькою витратою палива | BOSS AUTO
укр||

Nissan Sylphy e-Power відзначився низькою витратою палива

Nissan Sylphy e-Power відзначився низькою витратою палива фото №1
У Тяньцзіні 29 вересня відкрилося автошоу, на якому дебютував «четвертий» седан Nissan Sylphy з гібридною установкою e-Power. В Японії ця система ставиться на хетчбеки Note, Note Aura, Kicks і мінівен Serena, тоді як підприємство Dongfeng Nissan застосувало її в Китаї вперше. До 2025 року приставку e-Power до імені отримають шість моделей Ніссана для КНР. Тим часом Sylphy хвалиться на виставці витратою бензину в 4,1 л / 100 км, хоча на офіційному сайті заявлені 3,9 л / 100 км. Запас ходу нібито перевищує 1000 км. За яким циклу зроблено розрахунок.
Nissan Sylphy e-Power відзначився низькою витратою палива фото №2
Терміни запуску гібрида, як і його ціни, не названі. Стандартний седан коштує 119 000-144 900 юанів (1,34-1,63 млн рублів). Кілька місяців поспіль Nissan Sylphy очолює в Китаї список найбільш продаваних моделей місцевого виробництва. У 2020 році продано аж 542 725 седанів - рекордна кількість за всю історію моделі, що почалася в 2000-му. Правда, протягом восьми місяців 2021-го попит знизився: розійшлося 334 116 одиниць.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.