Lotus Emira V6 First Edition отримав широкий список оснащення | BOSS AUTO
укр||

Lotus Emira V6 First Edition отримав широкий список оснащення

Lotus Emira V6 First Edition отримав широкий список оснащення фото №1
Спорткар Lotus Emira дебютував влітку, не розкривши багатьох параметрів. Зокрема, віддачі моторів. А їх у моделі два на вибір: турбочетвёрка 2.0 від AMG і агрегат V6 3.5 від Тойоти, забезпечений приводним компресором. Сьогодні компанія запустила конфигуратор і розсекретила ряд характеристик першої модифікації Еміри, яка надійшла в продаж: V6 First Edition. Зокрема, її двигун V6 3.5 2GR-FE з нагнітачем Edelbrock 1740 видає 405 к.с. і 420/430 Н • м (шестиступінчасті «механіка» / «автомат»). З нуля до сотні Emira V6 розганяється за 4,3 / 4,2 с (з двома типами коробок передач відповідно). Максималка в обох випадках дорівнює 290 км / ч.
Lotus Emira V6 First Edition отримав широкий список оснащення фото №2
У базове оснащення версії V6 First Edition увійшли світлодіодна оптика, 20-дюймові ковані колісні диски з двокольорового алмазної огранюванням і V-подібними спицями (замість них можна безкоштовно вибрати сріблясті або глянцево-чорні), двокомпонентні гальмівні диски, моніторинг тиску в шинах, титанова забарвлення вихлопних патрубків, задні датчики паркування, обігрів дзеркал.

Сюди ж включені пакет Lower Black Pack (глянцево-чорні спліттер, вставки в передньому бампері, пороги і дифузор), декор з сатинованого хрому в салоні, цифрова приборка на 12,3 дюйма і центральний сенсорний екран на 10,25 дюйма, Apple CarPlay, Android Auto, радіо DAB, десятиканальний аудіосистема KEF потужністю 340 Вт, клімат-контроль і круїз-контроль, сидіння з підігрівом і запам`ятовуванням регулювань на двох водіїв.
Lotus Emira V6 First Edition отримав широкий список оснащення фото №3
Emira V6 First Edition також отримала в штатне оснащення три пакети, які виявляться опціями для звичайних купе. Це Drivers Pack (вибір з підвісок Tour або Sport з шинами Goodyear Eagle F1 Supersport або підвіски Sport з шинами Michelin Pilot Sport Cup 2); Design Pack (спортивні педалі, килимки з логотипом Lotus, тоновані стекла, чорна алькантара на стелі, вибір забарвлення гальмівних супортів - чорний, червоний, жовтий, сріблястий) і Convenience Pack (передні датчики паркування, камера заднього виду, сенсор дощу, автоматичне затемнення дзеркал , сітка для зберігання багажу).
Lotus Emira V6 First Edition отримав широкий список оснащення фото №4
Опціями для «вітальній» Еміри є «автомат» з підрульовими перемикачами (1800 фунтів), а також пакет Black Pack з чорними дахом, дзеркалами, вихлопними патрубками і написом Lotus ззаду (1200 фунтів). Початкова ціна купе Lotus Emira V6 First Edition в Британії дорівнює 75 995 фунтів стерлінгів, в Німеччині - 95 995 евро. Випуск такої версії Еміри почнеться навесні 2022. Восени 2022 року компанію їй складе Emira First Edition «i4» з турбочетвёркой 2.0. І тільки в 2023 цьогоріч стартує виробництво базової Еміри, яка виявиться найбільш доступною - 59 995 фунтів. А ось гоночний варіант Emira GT4 з`явиться у перших замовників раніше, в кінці нинішнього - початку наступного року.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.