Volkswagen відкрив лабораторію батарей в Зальцгиттере | BOSS AUTO
укр||

Volkswagen відкрив лабораторію батарей в Зальцгиттере

Volkswagen відкрив лабораторію батарей в Зальцгиттере фото №1
У «бата» плані групи Volkswagen важлива роль відводиться власним потужностям по випуску батарей і осередків для них або таким спільним підприємствам, які доповнять стару практику закупівлі цих компонентів у партнерів. Концерн веде власні дослідження і розробки в області акумуляторних технологій, заради чого в Зальцгиттере був створений центр компетенції по батареях (Center of Excellence Battery Cell, CoE). Вчора тут відкрилася велика лабораторія акумуляторних елементів. Це крок до створення власної уніфікованої літієво-іонною осередки і початку її серійного випуску в тому ж Зальцгиттере, на лінії, яка запрацює в 2025 році.
Volkswagen відкрив лабораторію батарей в Зальцгиттере фото №2
Зразки акумуляторних осередків в новій лабораторії будуть проходити тести на довговічність, включаючи перевірку електричної, термічної і механічної навантаженнями. Тести також дозволять визначити їх електричні параметри, в тому числі в умовах швидкісної зарядки (з 5% до 80% за 12 хвилин), побачити в деталях процес старіння, оцінити надійність. Всього лабораторія має 200 методами аналізу, а дані тут же передаються на сусідню дослідну лінію по дрібносерійного випуску елементів тягових батарей.
Volkswagen відкрив лабораторію батарей в Зальцгиттере фото №3
Відділення Volkswagen Group Components інвестує ще 70 млн євро в розширення досліджень в області акумуляторів. Через чотири роки тут же в лад вступить серійна лінія потужністю 40 ГВт • год на рік. Вона зможе випускати уніфіковані осередки для масового сегмента електрокарів концерну Volkswagen і складе вагому частину з тих потужностей на 240 ГВт • год літієвих осередків в рік, які повинні запрацювати у Фольксвагена до 2030 року тільки в Європі. Завод в Зальцгиттере поступово буде розширено до провідного європейського центру тягових батарей. Додамо, що в Зальцгиттере також розташований фольксвагеновский цех з утилізації акумуляторів.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.