Фургон Arrival Van вперше поїхав без водія | BOSS AUTO
укр||

Фургон Arrival Van вперше поїхав без водія

Фургон Arrival Van вперше поїхав без водія фото №1
Безпілотні таксі, шатли, роботи-кур`єри, легковика самих різних видів вже нікого не дивують. Досліди з автономними вантажівками різних класів давно проводяться. І, звичайно, що розвозять фургони не залишилися в стороні від цього руху. Новітній приклад - британський електричний фургон для служб доставки Arrival Van. Він отримав власний автопілот Automated Driving System (ADS) від Arrival і днями перевірив його в справі на складі для посилок, успішно виконавши всі маневри, зазвичай здійснюються водієм КомТранс.
Фургон Arrival Van вперше поїхав без водія фото №2
Тести проходять в рамках програми Robopilot, частково фінансується урядовим технологічним агентством Innovate UK і британським же центром безпілотників CCAV (Centre for Connected Autonomous Vehicles). Arrival заявила, що тепер починає випробування робота-фургона на дорогах Великобританії і що в подальшому ця технологія буде поширена на інші моделі компанії, Arrival Bus і Arrival Car.
Фургон Arrival Van вперше поїхав без водія фото №3
Arrival розробила масштабируемую комерційну систему ADS, яка поєднуватиме оригінальні софт і залізо і не вимагає, за запевненням британців, дорогих датчиків. З огляду на дружбу Arrival з Hyundai і KIA, які і самі щільно займаються автономним транспортом, можна передбачити поширення розробок Arrival далеко за межі її власних моделей.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.