Концепт Ford Bronco Riptide відправився на море | BOSS AUTO
укр||

Концепт Ford Bronco Riptide відправився на море

Концепт Ford Bronco Riptide відправився на море фото №1
Концепт Bronco Riptide з`явився продовженням таких особливих версій Форда Bronco, як Bronco OG (off-the-grid, Overland) і Bronco Filson Wildland Fire Rig. Перший передбачав подорожі по лісі, другий боровся з лісовими пожежами, а третій за духом близький до пляжним баггі. Дизайнер квітів і матеріалів Bronco Міссі Колсет пояснила ідею так: «Для цього проекту ми представили клієнта, який насолоджується свіжим повітрям і безтурботним способом життя на Західному узбережжі».
Концепт Ford Bronco Riptide відправився на море фото №2
Bronco Riptide заснований на Bronco з пакетом Sasquatch, а тому хизується 35-дюймовими позашляховими шинами на 17-дюймових колесах з бедлокамі від Ford Performance, переднім і заднім мостами Dana AdvanTEK з блокуваннями, чутливими до положення амортизаторами Bilstein зі збільшеним ходом і ліфтом підвіски. А у системи Terrain Management тут сім програм G.O.A.T.
Концепт Ford Bronco Riptide відправився на море фото №3
У рух машину приводить бітурбошестёрка 2.7 EcoBoost (314 к.с., 542 Н • м), поєднана з десятідіапазонним «автоматом» SelectShift. У комплект додані позашляхові помічники Trail Control (позашляховий круїз-контроль), Trail One-Pedal Drive (режим руху в одну педаль) і Trail Turn Assist (векторизації тяги для скорочення радіусу розвороту). Автори концепту підкреслюють, що більшість деталей, поставлених на Riptide, доступні і для покупців звичайних Bronco. Мовляв, це модель модульна, і кожен може адаптувати її під свої запити.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.