Toyota GR Supra A91-CF стане ексклюзивом | BOSS AUTO
укр||

Toyota GR Supra A91-CF стане ексклюзивом

Toyota GR Supra A91-CF стане ексклюзивом фото №1
Спорткар Toyota GR Supra не вперше набуває особливого видання. Останнім прикладом була Jarama Racetrack, адресована Європі. Але, незважаючи на назву в честь гоночної траси, доопрацювання в машині були чисто косметичні. Північній Америці пощастило більше: представлене тільки для неї виконання GR Supra A91-CF Edition відзначилося новим вуглепластиковим аеродинамічним обвісом (на що натякають букви CF - carbon fiber).
Toyota GR Supra A91-CF стане ексклюзивом фото №2
Крім аеродинамічного комплекту машина хизується оригінальними матово-чорними кованими 19-дюймовими колісними дисками, червоними гальмівними супортами з сріблястим логотипом Toyota Supra. Колір кузова можна вибрати з трьох варіантів: матовий сірий Phantom, білий Absolute Zero White і жовтий Nitro Yellow. Засноване видання A91-CF на старшої версії Супри з рядною турбошестёркой 3.0 (387 к.с., 499 Н • м), восьмиступінчастим «автоматом», підрульовими перемикачами передач, адаптивної спортивною підвіскою, активним заднім диференціалом і гальмами Brembo. Такий спорткар набирає 60 миль / год (97 км / год) за 3,9 с.
Toyota GR Supra A91-CF стане ексклюзивом фото №3
Усередині A91-CF покупці побачать червоно-чорний інтер`єр зі шкіри та алькантари з червоною прострочкою, спортивні педалі, углепластіковиє декоративні панелі, шкіряний спортивне кермо, мультимедійну систему з екраном на 8,8 дюйма, Apple CarPlay, SiriusXM, навігацією, аудіосистему JBL (500 Вт, 12 динаміків). Передбачено чимало опцій, серед яких можна відзначити динамічний радарний круїз-контроль, який працює у всьому діапазоні швидкостей. Ціни на A91-CF будуть оголошені пізніше, а в продаж машина надійде восени. І головне: тираж видання складе всього 600 штук, і це сама ексклюзивна на даний момент версія «п`ятої» Супри.