Ліфтбек Acura Integra взяв п'ятидверний Civic за основу | BOSS AUTO
укр||

Ліфтбек Acura Integra взяв п'ятидверний Civic за основу

Ліфтбек Acura Integra взяв п'ятидверний Civic за основу фото №1
У Лос-Анджелесі представлений прототип "п`ятої" моделі Acura Integra. На інших ринках вона продавалася як Honda Integra. Четверте покоління (у США відоме як Acura RSX) припинили випускати у 2006 році. Відродження ж історичного шильдика почалося цієї осені з китайської версії - чотиридверки Honda Integra. Вона виявилася «одинадцятим» седаном Civic із зміненим дизайном передньої та задньої частин. Аналогічний трюк виконаний з Інтегрою для США: скління та силует явно вказують на п`ятидверний Civic як базу (офіційно компанія про це не говорить).
Ліфтбек Acura Integra взяв п'ятидверний Civic за основу фото №2
Якщо не рахувати RSX, пауза у випуску Інтегри склала 20 років. Фактично модель дійшла нового покоління водіїв. Цікаво, як вони оцінять той «дух насолоди від водіння», що цінували в Інтегрі їхні батьки? Компанія спробувала його зберегти, а тому силовий агрегат відродженої моделі запозичений у "підігрітого" седана Honda Civic Si - турбомотор 1.5, суміщений з шестиступінчастою "механікою" та диференціалом підвищеного тертя. Віддача на Інтегрі не розкрита, а у Сівіка Si цей двигун видає 203 к.с. та 260 Н•м.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.