Школа водіння представила унікальний Ford Explorer ST | BOSS AUTO
укр||

Школа водіння представила унікальний Ford Explorer ST

Школа водіння представила унікальний Ford Explorer ST фото №1
Відділення Ford Performance і школа підвищення водійської майстерності Ford Performance Racing School створили унікальний Explorer ST для залучення уваги до школи. У салоні з`явився зварної каркас на обидва ряди, чотири гоночних сидіння Recaro Cross Sportster CS з чотирьохточковими ременями, гоночні сітки у всіх дверних вікнах. На передню вісь поставлені гальмівні диски від Shelby GT500 діаметром 420 мм і шести поршневі моноблочні алюмінієві супорти Brembo. Колеса і шини на унікальному Експлоурері теж нестандартні: диски Signature Wheels SV503 Track Series і Michelin Pilot Sport Cup 2 розмірністю 315/30 ZR21. Мотор форсований, але автори машини не говорять, наскільки. Все це добро прикрашено графічним пакетом від Lue Creative. Ford Performance запевняє, що робота над кросовером не закінчено, і автомобіль ще будуть доводити до розуму на кільцевих трасах.
Школа водіння представила унікальний Ford Explorer ST фото №2
Тим часом видання Ford Authority, посилаючись на інсайдерів, повідомило, що у 2022 модельному році Explorer ST з`явиться в заднеприводном варіанті, це зробить «заряджену» модель дешевше. Нагадаємо: прості Експлорер оснащені заднім приводом, а повний є для них опцією. Система Intelligent 4WD за замовчуванням була покладена комплектації ST і Platinum. Але на 2021 модельний рік Explorer Platinum став заднеприводним, повний же був винесений в опції (за $ 750). Якщо аналогічну трансформацію фордівці провернуть з Експлорером ST, то може з`явитися версія, цікава тим, кому потрібен потужний паркетник, але хто рідко з`їжджає з асфальту.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.