Jeep Gladiator Top Dog порадує фанатів велосипедів і хот-догів | BOSS AUTO
укр||

Jeep Gladiator Top Dog порадує фанатів велосипедів і хот-догів

Jeep Gladiator Top Dog порадує фанатів велосипедів і хот-догів фото №1
У мопаровском каталозі Jeep Performance Parts є 500 деталей, з яких фахівці відділення Jeep вибрали 20 і встановили на концептуальний пікап Gladiator Top Dog. Вийшло нетривіальне транспортний засіб для фанатів їзди на гірських велосипедах - їх можна закріпити над новим вантажним відсіком PCOR замість стандартної майданчика за кабіною. В сталевий будці по стороні пасажира розташовані відсіки для зберігання інструментів та інших речей, необхідних райдерам в їх заїздах. А з боку водія в відсіку встановлені холодильник і ... роликовий гриль для хот-догів!
Jeep Gladiator Top Dog порадує фанатів велосипедів і хот-догів фото №2
Крім іншого в відсіку австралійської фірми PCOR (Patriot Campers Off Road) знайшлося місце додаткових джерел електроживлення і вимикача зовнішнього освітлення. Над блоком на спеціальних стелажах кріпляться не тільки два велосипеди, а й позашляхова снасть.
Jeep Gladiator Top Dog порадує фанатів велосипедів і хот-догів фото №3
Суто автомобільні питання теж опрацьовані. Jeep Gladiator Top Dog отримав ліфтованную на 51 мм підвіску з просунутими амортизаторами Fox, алюмінієві колеса з бедлокамі і позашляховими шинами BF Goodrich KM3 з зовнішнім діаметром 37 дюймів, а також сталеві силові бампери і розширювачі арок. Захисна дуга перед гратами радіатора і відбійники уздовж порогів також виготовлені із сталевих труб діаметром 50 мм. Плюс на автомобілі встановлені дві лебідки: про ту, що позаду, особливої ​​інформації немає, а фронтальна - з 30-метровим синтетичним тросом і тяговим зусиллям 3629 кг. Gladiator Top Dog покажуть на заході SEMA360, але про продаж таких машин не йдеться.