Bugatti Chiron Super Sport пройшов тести на паспортної максималке | BOSS AUTO
укр||

Bugatti Chiron Super Sport пройшов тести на паспортної максималке

Bugatti Chiron Super Sport пройшов тести на паспортної максималке фото №1
Суперкар Bugatti Chiron Super Sport (W16 8.0, 1600 к.с., 1600 Н • м) почне надходити до перших клієнтам раніше, ніж заявлялося раніше: не на початку 2022, а вже в кінці серпня 2021-го. Не дивно, що інженери і випробувачі поспішають виконати до кінця роботу по тонким налаштуванням машини. Якщо навіть одиничний La Voiture Noire вони доводили до розуму зі справжньою пунктуальністю, що говорити про машину за 3,2 млн євро, що претендує на звання найшвидшого серійного спортивного автомобіля в світі (у всякому разі так вважає компанія). Тому і важливі тести при максималке в 440 км / ч (без обмежувача було б приблизно 500 км / ч). До слова про серійності: в черговому релізі Bugatti знову не називає тираж, але зате уточнює, що варіант Super Sport включений в раніше намічені загальне число з 500 побудованих для клієнтів Широна. А оскільки ще в лютому минулого року нерозпроданими залишалися лише 100 купе, зараз мова явно йде всього про декілька десятків.
Bugatti Chiron Super Sport пройшов тести на паспортної максималке фото №2
Кожен раз, випускаючи машину на трасу, інженери трохи змінюють настройки аеродинаміки, підвіски і рульового управління. Дивляться і на роботу мотора з трансмісією. Так коло за колом, після чого шість чоловік обговорюють параметри. Мета - «безкомпромісна безпеку на такій швидкості» при почутті впевненості в машині у водія. Тут варто згадати, що до своїх офіційно зареєстрованим 455,3 км / ч конкурент, гіперкар SSC Tuatara, прийшов не без пригод, а замахувались його творці на 483 км / год і вище. Творцям Hennessey Venom F5 ще належить показати, як їх машина їздить на максималке, яка заявлена ​​«більше 500 км / год». Те ж саме стосується купе Koenigsegg Jesko Absolut (532 км / ч поки тільки за розрахунками).

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.