У Mercedes з'являться виробничі лінії виключно під електрокари | BOSS AUTO
укр||

У Mercedes з'являться виробничі лінії виключно під електрокари

У Mercedes з'являться виробничі лінії виключно під електрокари фото №1
Mercedes-Benz вирішив поки що не будувати окремих заводів під виробництво електромобілів. Натомість компанія створить на вже функціонуючих підприємствах лінії, що випускають лише батарейні машини. Mercedes-Benz очікує, що деякі з його виробничих ліній на заводах перейдуть на випуск виключно електрокарів у найближчі кілька років. Як стверджується, це дозволить зберегти гнучкість, необхідну для проходження змін на ринку. Разом з цим повноцінні підприємства з випуску тільки батарейних машин можуть з`явитися у Mercedes-Benz після 2025 року.
У Mercedes з'являться виробничі лінії виключно під електрокари фото №2
Наступною віхою у становленні Mercedes-Benz як виробника електричних машин стане початок випуску седана EQE, представленого у вересні 2021 року на виставці IAA Mobility 2021 у Мюнхені. Він стане батарейним аналогом Mercedes-Benz E-Class і в сегменті електрокарів становитиме конкуренцію таким моделям як Audi e-tron GT, BMW i4, Tesla Model S та Porsche Taycan. Цього року виробництво EQE стартує у Бремені (Німеччина), після чого його також почнуть збирати у Китаї та США.
У Mercedes з'являться виробничі лінії виключно під електрокари фото №3
Минулого року частка електромобілів у загальних обсягах реалізації Mercedes-Benz становила лише 2,3%. У той же час на гібриди, що підключаються, які мають ДВС, електродвигуни і батарею з можливістю зарядки від електромережі, припало 11% продажів. Очікується, що до 2025 року частка електромобілів та плагін-гібридів становитиме не менше 50% продажів.
У Mercedes з'являться виробничі лінії виключно під електрокари фото №4
Всі електрифіковані моделі випускаються на заводах, які також виробляють автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння. Тягові батареї для них доставляють залізницею з головного заводу в німецькому Зіндельфінгені на заводи в Німеччині та Угорщині. За словами Берзера, у майбутньому збирання та виробництво акумуляторів можуть бути наближені до автоскладальних заводів. Це буде відбуватися з удосконаленням конструкції транспортних засобів, що дозволяє інтегрувати акумуляторні блоки більш компактно.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.