Chevrolet Corvette Z06 GT3.R залучить широке коло гонщиків | BOSS AUTO
укр||

Chevrolet Corvette Z06 GT3.R залучить широке коло гонщиків

Chevrolet Corvette Z06 GT3.R залучить широке коло гонщиків фото №1
Представлений нещодавно Chevrolet Corvette Z06, дорожній, але орієнтований на трек, був створений з огляду на конструкцію гоночного Корвета C8.R, з яким розділив елементи шасі та мотор із плоским колінчастим валом. Тепер сам Z06 обернувся гоночною модифікацією Corvette Z06 GT3.R. Як зрозуміло з індексу, вона розроблена під регламент категорії FIA GT3. Вперше марка виведе на ринок відносно доступний гоночний автомобіль, призначений для мас як професійних, так і аматорських команд, які виступають у змаганнях різного рівня.
Chevrolet Corvette Z06 GT3.R залучить широке коло гонщиків фото №2
Компоненти GT3.R, від двигуна до коробки, розраховані на гоночні умови. Те саме стосується вибору колісних дисків із центральною гайкою, пристосованих для швидкої заміни на піт-стопі. Однак середньомоторний Corvette Z06 GT3.R використовує той же високооборотний атмосферник V8 5.5 LT6, що й дорожній побратим. Він, у свою чергу, насправді модифікація гоночного двигуна від Корвета C8.R. Тільки відрізняється налаштування. Дані на сторінці GT3.R обіцяють віддачу в 507-608 сил (залежно від регламенту перегонів). У дорожнього Z06, нагадаємо, 679 л.с.і 623 Н•м. На сайті Chevrolet поки що пропонується лише відправляти попередні заявки на машину, чия ціна не оголошена. У серію модель надійде до гоночного сезону 2024 року.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.