У гамі Porsche Cayenne з'явиться більш спортивна версія | BOSS AUTO
укр||

У гамі Porsche Cayenne з'явиться більш спортивна версія

У гамі Porsche Cayenne з'явиться більш спортивна версія фото №1
Компанія Porsche вивела на тести нову модель на основі Кайена Coupe Turbo, в якій «зроблений акцент на винятковий динамічний потенціал на дорозі». Серед іншого, новинку випробував на Хоккенхаймрінг дворазовий чемпіон світу з ралі, посол марки Вальтер Рерль.

«Навіть в швидких поворотах автомобіль зберігає неймовірну стійкість і точно слухається керма. Більше, ніж будь-коли, виникає приємне відчуття, що ти сидиш в компактному спорткарі, а не в величезному позашляховику, - заявив гонщик. - У плані динаміки цей новий Cayenne є величезний стрибок вперед в порівнянні з усім тим, що існувало досі. Цей автомобіль переосмислює поняття SUV ».
У гамі Porsche Cayenne з'явиться більш спортивна версія фото №2
У порівнянні з «просто» Turbo, в новій версії Кайена «передні диски на півдюйма ширше і на 0,45 градуса збільшений негативний розвал коліс, щоб нові 22-дюймові спортивні шини, розроблені спеціально для цієї моделі, мали збільшене пляма контакту». У машині переналаштувати шасі, в тому числі нову програму отримала система придушення крену Porsche Dynamic Chassis Control.
У гамі Porsche Cayenne з'явиться більш спортивна версія фото №3
Щодо ідентичності Кайена можна зробити припущення, якщо поглянути на оновлену в минулому році Панамеру. З гами її версій зникла 550-сильна модифікація Turbo, але з`явилася Turbo S, в якій турбовосьмёрка 4.0 розвиває вже 630 сил. А найдорожча версія Turbo S E-Hybrid наростила комбіновану віддачу силової установки з 680 до 700 «конячок».
У гамі Porsche Cayenne з'явиться більш спортивна версія фото №4
Аналогічне перетворення з асортиментом варіантів компанія напевно провернёт з Кайєн, природно, як в звичайному кузові, так і Coupe. Тим більше що Cayenne до кінця року повинен пережити оновлення. Крім технічних змін ми очікуємо тут коригування в дизайні бамперів, ліхтарів і фар, а також оснащенні і декорі інтер`єру.