Rolls-Royce Spectre вперше помічено на дорожніх тестах | BOSS AUTO
укр||

Rolls-Royce Spectre вперше помічено на дорожніх тестах

Rolls-Royce Spectre вперше помічено на дорожніх тестах фото №1
Навесні Rolls-Royce говорив, що 2021 модельний рік виявиться останнім для пари Wraith та Dawn у США. На інших ринках купе та кабріолет протримаються до 2023-го. І вже відомо, що своєрідною заміною ним стане електрокар Rolls-Royce Spectre. На відміну від Wraith, заснованого на платформі BMW F01, Spectre використовує Роллс-Ройсівську Architecture of Luxury. І все ж таки це не виключає великих перетинів у начинці з електричними BMW. Як виявилося, навіть у дизайні дводверки можна побачити подібність із майбутніми «баварцями».
Rolls-Royce Spectre вперше помічено на дорожніх тестах фото №2
Передня оптика виявилася розділеною на два поверхи, ходові вогні високо підняті, а фари тепер нижче. Аналогічне розкладання фотошпигуни спостерігали у BMW i7. Правда, нова "сімка" обставить Роллс за розміром решітки радіатора. Spectre, схоже, взяв курс її зменшення. А ось що може перетинатися буквально, так це електромотори та батарея. Неофіційні дані обіцяють електричної сьомої серії у топ-версії три двигуни на 480 кВт (більше 650 сил) та акумулятор на 120 кВт•год. Або Spectre перетинатиметься в начинці з кросовером BMW iX M60 (у нього буде понад 600 сил). Перше рішення привабливіше, адже новачкові потрібно перевершити в потужності Wraith, що йде на спокій (632 к.с.).

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.