Jaguar F-Pace SVR став швидше після рестайлінгу | BOSS AUTO
укр||

Jaguar F-Pace SVR став швидше після рестайлінгу

Jaguar F-Pace SVR став швидше після рестайлінгу фото №1
Коли Jaguar F-Pace SVR дебютував, він виявився найпотужнішим в класі, але при цьому не найдинамічнішим. Рестайлінг ж ситуацію цю скорегував. Компресорний мотор V8 5.0 зберіг 550 сил, але додав в тязі - 700 Н • м проти 680. Плюс англійці встановили передній бампер із збільшеними повітрозабірниками і іншими аеродинамічними елементами, що не тільки поліпшило охолодження двигуна і гальм, а й позитивним чином позначилося на обтічності. В результаті час прискорення до сотні скоротилося з 4,3 до чотирьох секунд, що менше показника BMW X3 M і відповідає рівню Мерседеса GLC 63 4Matic. Хоча GLC 63 S 4Matic і Alfa Romeo Stelvio QV швидше.
Jaguar F-Pace SVR став швидше після рестайлінгу фото №2
У тому числі завдяки зменшеному коефіцієнту аеродинамічного опору (з 0,37 до 0,36) піднялася і максимальна швидкість - з 283 до 286 км / ч. Попутно інженери доповнили восьмиступінчастою "автомат" гидротрансформатором від суперседана Jaguar XE SV Project 8, перенастроїли активний задній диференціал, електропідсилювач керма і адаптивні амортизатори заради кращого балансу між зібраністю і плавністю ходу, встановили нові втулки, що має зробити їзду на малих швидкостях комфортніше. Також на оновленому кросовері повинна бути помітніше різниця між їздовими режимами Comfort і Dynamic в тому, що стосується зусилля на кермі і щільності підвіски.
Jaguar F-Pace SVR став швидше після рестайлінгу фото №3
Про поліпшене охолодження ми вже сказали. А ще фахівці Ягуара поміняли колодки і замінили вакуумний підсилювач електричним, що обіцяє велику чуйність і укорочений вільний хід педалі гальма. У Великобританії Jaguar F-Pace SVR з модернізованою технікою, новим інтер`єром, як у звичайного «еф-Пейсах», і розширеним оснащенням вже продається. Ціни починаються з 77 595 фунтів стерлінгів. Для порівняння, за Mercedes-AMG GLC 63 4Matic просять 72 325 фунтів, за Alfa Romeo Stelvio QV - 73 195, а за BMW X3 M - 80 225.