Рестомод Legende Turbo 3 поверне в гоночне минуле Renault | BOSS AUTO
укр||

Рестомод Legende Turbo 3 поверне в гоночне минуле Renault

Рестомод Legende Turbo 3 поверне в гоночне минуле Renault фото №1
Випуск чергового рестомода вже не сприймається чимось незвичайним. Навіть великі виробники почали підтягуватися: то електричний кит для 40-літніх моделей запропонують, то оголосять про випуск серії болідів майже вікової давнини. Презентація концепту Renault 5 - та ж історія. Але якщо французькому гігантові знадобиться на запуск серії як мінімум чотири роки, то у ательє Legende Automobiles рішення майже готове. Справедливості заради відзначимо, що в місті їх Turbo 3, швидше за все, виявиться не самим практичним, зате на брак уваги пілотові скаржитися точно не доведеться.
Рестомод Legende Turbo 3 поверне в гоночне минуле Renault фото №2
За задумом, рестомод є спадкоємцем моделей Renault 5 Turbo і Turbo 2, які виступали в ралійної групі Б. У новинки, як у попередників, двигун розташований за сидіннями, але «конячок» помітно більше - близько 400 проти оригінальних 160. Подробиць про чотирициліндровому турбомотор поки немає, зате відомо, що вся тяга йде через секвентальную коробку на задню вісь. Спереду і ззаду - двухричажка. При цьому головною родзинкою всього проекту стане можливість пересуватися по дорогах загального користування.
Рестомод Legende Turbo 3 поверне в гоночне минуле Renault фото №3
Проте донором для модифікації Turbo 3 виступила громадянська машина з класичним розташуванням двигуна, а не її «гарячий» родич. Причина в накладі - міських трёхдверок було випущено понад 5,5 млн, а кількість хетч, побудованих для омологації гоночних машин, які не дотягли і до п`яти тисяч. У проекті Алану Дерозьє допомагає реставраційне бюро SoCal Frenchiez і гоночне ательє BloodMotorsport - на чолі і того і іншого стоять вихідці з Франції. Поки доля Legende Turbo 3 туманна - тираж, як і ціни, що не заявлені. Ймовірно, подробиці з`являться ближче до живої презентації, а й дата такої поки теж невідома.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.