З травня 2021 року стартап пропонує європейцям мікромобіль DYO (на базі Dorcen E20) та компактний кросовер Leo (на базі Dorcen G60S). Пізніше до них приєдналися середньорозмірний кросовер Beo на базі Skyworth EV6 та мікромобіль на базі Zhidou D2. Згодом його перейменували на Elaris Pio.
Elaris Pio — тридверний хетчбек із двомісним салоном. Габаритна довжина електромобіля лише 2810 мм. У нього компактний кузов із сильно нахиленим назад лобовим склом. Передню його частину прикрашають широкі грати радіатора із хромованим горизонтальними ламелями. Також хромованою декоративною вставкою оздоблений передній бампер. Передня та задня оптика — краплеподібна. На кормі привертає увагу дуже широка окантовка скла багажних дверей.
У салоні — спортивне кермо у шкіряному обплетенні, спортивні сидіння, цифрова панель приладів, мультимедійна система із 7,8-дюйсовим тачскрином та кондиціонер.

Також у списку функцій комфорту інтеграція із мобільним телефоном, керування програмами, кнопка запуску, USB-роз’єм на передній панелі та Bluetooth. У стандартній комплектації заявлені світлодіодні ходові вогні, центральний замок, камера заднього виду, задні датчики паркування та 13-дюймові колісні легкосплавні диски.
Базова рекомендована роздрібна ціна Pio у «стандартній» конфігурації складає 21 900 євро. Але на онлайн-майданчику із продажу нових та вживаних автомобілів Carwow хетчбек пропонують за ціною від 15 469 євро.

Також електромобіль можна взяти у лізинг на 2 роки із абонплатою 78 євро на місяць. Для юридичних осіб абонплата становить 29 євро, тобто 696 євро за два роки. Але це за умови, що пробіг не перевищить 10 000 км на рік. За зайві кілометри доведеться доплачувати.