Менеджер GM натякнув на новий Chevrolet Suburban HD | BOSS AUTO
укр||

Менеджер GM натякнув на новий Chevrolet Suburban HD

Менеджер GM натякнув на новий Chevrolet Suburban HD фото №1
В ході церемонії передачі американської армії першого примірника позашляховика GM Defense Infantry Squad Vehicle віце-президент GM з глобальних продуктів Тім Херрік натякнув на появу в гамі сучасного гіганта Chevrolet Suburban варіації HD, тобто heavy duty, за аналогією з родинним пікапом Chevrolet Silverado HD. У минулому поколінні (на платформі GMT-K2XX) версія Suburban 3500HD існувала, тільки продавалася лише в корпоративні парки, а ще була популярна як база для броньованого спецтранспорту.
Менеджер GM натякнув на новий Chevrolet Suburban HD фото №2
Минулий Suburban HD покладався на мотор V8 6.0 L96 Vortec (365 к.с., 515 Н • м), нагадує GM Authority, оснащувався шестиступінчастим "автоматом", розрахованим на високі навантаження, і повним приводом. Він володів вантажопідйомністю в 1998 кг при допустимій повній масі в 4990 кг (проти 758 і 3402 у простого Субурбана), але і коштував відчутно вище базової моделі, а саме від $ 80 215. На можливі мотори нового Субурбана HD прозоро натякає нинішній Silverado HD: дизель V8 6.6 Duramax (451 к.с., 1 234 Н • м) з десятіступенчатим «автоматом» або недавно з`явився бензиновий атмосферник V8 6.6 L8T (406 к.с., 629 Н • м) з шестідіапазонним «автоматом». Херрік офіційно нічого не обіцяв, однак можна сподіватися на появу Субурбана HD в 2021-м.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.