Оновлений Volkswagen Polo GTI розкриє всі секрети влітку | BOSS AUTO
укр||

Оновлений Volkswagen Polo GTI розкриє всі секрети влітку

Оновлений Volkswagen Polo GTI розкриє всі секрети влітку фото №1
Компанія Volkswagen представила скетчі оновленої пятідверки Polo GTI, яка піде по стопах рестайлінгового звичайного хетчбека Polo, який дебютував в квітні. Прем`єра «джі-ті-а» намічена на кінець червня цього року. Зрозуміло, GTI-версія отримала оригінальний передній бампер і ряд штрихів, візуально виділяють машину з ряду простих Polo.
Оновлений Volkswagen Polo GTI розкриє всі секрети влітку фото №2
Polo GTI отримає електронні обновки исходника начебто автопілота IQ.Drive Travel Assist, збільшеного до 9,2 дюйма центрального дисплея і зміненого блоку клімат-контролю. Під капотом повинен залишитися той же турбомотор 2.0 EA888, що і у дорестайлингового хот-хетча. До слова, в березні нинішнього року, не чекаючи рестайлінгу Polo GTI, німці трохи збільшили його потужність, з 200 до 207 «конячок», при тому ж моменті (320 Н • м). Максимум тяги тепер розвивається при 1500-4500 об / хв, замість 1500-4350 раніше.
Оновлений Volkswagen Polo GTI розкриє всі секрети влітку фото №3
Змінилася цієї весни і трансмісія. Перш у покупця «гарячого» Polo був вибір з шестиступінчастих «робота» DSG і «механіки», тепер - тільки «робот», причому семиступінчастий. Час розгону з нуля до сотні скоротилося з 6,7 с до 6,5 с. Максималка - 240 км / ч (було - 238 с «роботом» і 240 з «механікою»). У рестайлінгової машини параметри повинні бути порівнянними, близькою виявиться і ціна зараз від 26 405 євро в Німеччині.