Позашляховик Ford Bronco 4600 доповнив гоночну сім'ю | BOSS AUTO
укр||

Позашляховик Ford Bronco 4600 доповнив гоночну сім'ю

Позашляховик Ford Bronco 4600 доповнив гоночну сім'ю фото №1
Новий Ford Bronco приречений бути зіркою. По-перше, його відродження фанати вимагали не один десяток років - і «блакитний овал» їх не розчарував. По-друге, навколо шостого покоління організована грандіозна рекламна кампанія. Наприклад, ще до початку поставок приватним замовникам позашляховик обзавівся величезних кількістю модифікацій, які демонструють потенційні можливості «жеребця». Днями гоночну лінійку доповнили версії Ultra4 4400, а тепер в сім`ю увійде модель 4600 адаптована під суміжний клас змагань Ultra4 Stock. Припущення про те, що Ford покаже прототип пікапа на базі Bronco, не виправдалися.
Позашляховик Ford Bronco 4600 доповнив гоночну сім'ю фото №2
На відміну від тріо спорткарів класу Ultimate, новинка участі в гонці King of the Hammers не приймає - в цьому місяці заплановані тільки випробування. Ще момент - версія 4600 використовує основні заводські агрегати дводверного Bronco з пакетом Sasquatch. У машини стічна рама і бітурбошестёрка 2.7 EcoBoost (314 к.с., 542 Н • м) в парі з десятіступенчатим «автоматом». Зате підвіска, гальма і колеса - нові. Рульова рейка з потужним охолоджувачем надана фірмою Howe. Передній диференціал Dana AdvanTEK з електронним блокуванням доповнений півосями RCV. Ззаду стоїть вісь Dynatrac ProRock XD60, тяги і маточини Spidertrax.
Позашляховик Ford Bronco 4600 доповнив гоночну сім'ю фото №3
Відзначається, що в справжніх змагань Ultra4 машина все-таки виступить, але дебют відбудеться ближче до кінця року. Автомобіль є ідеологічним наступником прототипів, які брали участь в заїздах Baja 1000 останніх двох років. Для відділення Ford Performance нинішня конфігурація буде виконувати роль випробувача позашляхових рішень. А ще Bronco 4600 повинен стати свого роду рекламним стендом, який переманить спортивні команди на платформу моделі.