Ram Power Wagon 75th Anniversary націлився на бездоріжжі | BOSS AUTO
укр||

Ram Power Wagon 75th Anniversary націлився на бездоріжжі

Ram Power Wagon 75th Anniversary націлився на бездоріжжі фото №1
Пікапом Ram Power Wagon 75th Anniversary Edition американці відзначили ювілей моделі Dodge Power Wagon, створеної в 1945 році. Прабатько сучасних пікапів марки був порівняно простим, витривалим і прохідним. Ті ж асоціації повинен викликати спадкоємець. Модифікація Power Wagon спочатку орієнтована на бездоріжжі. А тут можливості машини підкреслені доробками. Пікап отримав нові 17-дюймові литі алюмінієві колеса, з двокольорового забарвленням, бедлокамі і 33-дюймовими позашляховими шинами, а також «скельні» підніжки, що захищають пороги. У стандартне оснащення пам`ятного видання включена лебідка Warn Zeon-12 з синтетичним тросом і зусиллям в 5,44 т.
Ram Power Wagon 75th Anniversary націлився на бездоріжжі фото №2
Особливості салону ювілейного видання: преміальна шкіряна обробка Mountain Brown, ковшоподібні сидіння з логотипом Power Wagon 75, глянцево-чорні вставки на приладовій панелі і дверях, ювілейні значки на центральній консолі і передньої панелі, а також обрамлення мультимедійної системи з темного матового алюмінію і акценти Piano Black Silverline. У список штатного оснащення додана аудіосистема Harman Kardon з 17 динаміками на потужність 750 Вт.
Мотор тут стоїть звичайний для Ремов Heavy Duty і зокрема для виконання Power Wagon, бензиновий V8 6.4 Hemi (415 к.с., 581 Н • м), з восьмиступінчастою «автоматом» і повним приводом. Також є заводський ліфт підвіски, електронна раздатка, блокування переднього і заднього диференціалів, відключається передній стабілізатор поперечної стійкості і круговий огляд, в тому числі напрямна розмітка для камери переднього виду, корисна на бездоріжжі.
Ram Power Wagon 75th Anniversary націлився на бездоріжжі фото №3
Ювілейний пікап можна забарвити в один з одинадцяти квітів, з яких два нових (Molten Orange і Anvil Gray), є двоколірні схеми забарвлення. У американських дилерів Power Wagon 75th Anniversary з`явиться до кінця року за ціною $ 66 945. Для порівняння, за звичайний Ram Power Wagon просять $ 55 245.