Хетчбек Kia Picanto знову не заслужив зірок Latin NCAP | BOSS AUTO
укр||

Хетчбек Kia Picanto знову не заслужив зірок Latin NCAP

Хетчбек Kia Picanto знову не заслужив зірок Latin NCAP фото №1
«Абсолютно огидно, що такий глобальний автовиробник, як KIA, пропонує Picanto в Європі за 8700 євро з шістьма подушками, захистом пішоходів і стандартної ESP, а в Латинській Америці рівень безпеки жахливо низький, - журиться генсек організації Latin NCAP Алехандро Фурас. - Європейське обладнання у нас недоступно навіть в якості опції. Якщо KIA прямо зараз не поліпшить Picanto, ми взагалі не рекомендуємо споживачам купувати цю модель з такими поганими характеристиками ».
Хетчбек Kia Picanto знову не заслужив зірок Latin NCAP фото №2
У 2016 році Picanto (він же Morning) південнокорейської збірки не удостоївся на тестах Latin NCAP жодної зірки. Тепер проведені лобовий і бічний удари з одного фронтальної подушкою, але знову без ESP. При обох ударах груди водія і переднього пасажира виявилася червоною (поганий захист), тому бали за тести були обнулені. Захист сідоків від травми хлиста шиї теж визнана поганий.
Хетчбек Kia Picanto знову не заслужив зірок Latin NCAP фото №3
Генсек Фурас звинувачує KIA в подвійних стандартах і вимагає підвищити безпеку всієї лінійки бренда в Латинській Америці і Карибському басейні. Він закликає владу до створення «незалежної і прозорої системи інформування споживачів» про виробників, які для окремих регіонів занижують рівень захисту. Тим часом самі випробувачі дають зрозуміти, що додаткові ейрбегамі і системи - не панацея. У звіті написано: «Клітка салону визнана нестабільною, вона не може витримувати високі навантаження». Зауважимо, що на тестах Euro NCAP в 2017 році Picanto отримав три зірки (з пакетом опцій чотири), і маркована помаранчевим груди передніх сідоків теж викликала побоювання.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.
YouTubeПереглянути