Серія Anniversary Edition відзначить ювілей першого хетча Mini Cooper | BOSS AUTO
укр||

Серія Anniversary Edition відзначить ювілей першого хетча Mini Cooper

Серія Anniversary Edition відзначить ювілей першого хетча Mini Cooper фото №1
Творець оригінального Mini Алек Іссігоніс спочатку не хотів випускати «заряджену» варіацію хетчбека, але один Іссігоніс, Джон Купер, власник компанії Cooper Car Company, розробник автомобілів Формули-1, його умовив. Так у вересні 1961 роки з`явився перший Mini Cooper, який здобув успіх і на звичайних дорогах, і в гонках. Мотор наростив обсяг з 848 см³ до 997 см³, а потужність виросла з 34 до 55 сил. Через 60 років компанія вирішила відзначити той етап своєї історії ювілейної спецсерією Anniversary Edition.
Серія Anniversary Edition відзначить ювілей першого хетча Mini Cooper фото №2
Пам`ятна модель, яка вийде на ринок США обмеженим тиражем, віддає данину не тільки першим малюкам Austin Mini Cooper і Morris Mini Cooper, а й наступним Mini з шильдиком Cooper і виник в результаті їх еволюції суббренд John Cooper Works. У набір, крім класичної зеленого забарвлення, смуг і шильдиков спецсерії, входять білі дах і корпуси дзеркал, а в штатне оснащення включена навігація. Варто Mini Anniversary Edition $ 40 750


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.