Rolls-Royce Phantom Tempus Collection запалив пульсари | BOSS AUTO
укр||

Rolls-Royce Phantom Tempus Collection запалив пульсари

Rolls-Royce Phantom Tempus Collection запалив пульсари фото №1
Ексклюзивні зразки машин або лімітовані серії - хліб з маслом Роллс-Ройса. Не дивно, що седан Rolls-Royce Phantom вже знайшов кілька таких (Red, Iridescent Opulence, Koa). Але навіть на їхньому тлі Tempus виділяється витонченістю декору. Перш за все це стосується інтер`єру, темами якого стали космос і час. «Події минулого року змусили багатьох людей, не в останню чергу наших клієнтів, переглянути своє сприйняття часу і відносини з часом. В той момент історії, коли багато чого в житті здається ефемерним, наші покровителі шукають розраду в унікальній вневременности, довговічності і сталість, пропонованих автомобілем Rolls-Royce. Phantom Tempus - це автомобіль для тих, хто формує світ в пошуках свого місця у всесвіті », - заявив генеральний директор Rolls-Royce Motor Cars Торстен Мюллер-Схил.
Rolls-Royce Phantom Tempus Collection запалив пульсари фото №2
Автори цього Фантома хотіли передати як швидкоплинність, так і ілюзію нерухомого часу. Однією з незвичайних вигадок стала «галерея» - оригінальна передня панель в салоні. В даному виданні вона являє собою сто хвилеподібних колон, відфрезерованих з цільної алюмінієвої заготовки, анодованих в чорне і відполірованих з торця. Вони створюють особливу гру світла, коли людина дивиться на них під різними кутами. При русі голови створюється відчуття, що колони теж рухливі. Але це лише ілюзія. Число 100 відсилає до 100 мільйонам років життя пульсара.
Rolls-Royce Phantom Tempus Collection запалив пульсари фото №3
Для Темпус також була розроблена нова забарвлення кузова Kairos Blue, передає таємничість і глибину космосу за рахунок впровадження в покриття безлічі частинок блакитним слюди. Нарешті, знаменита статуетка «Дух екстазу» на капоті - теж не зовсім звичайна. На її підставі вигравірувані унікальні для даного власника дата і місце (день народження, день весілля, народження дитини або щось інше). Тираж Фантома Tempus Collection складе всього 20 екземплярів - і всі вони вже куплені. Нагадаємо, що Фантому покладаються наддувний агрегат V12 6.75 (571 к.с., 900 Н • м), восьмідіапазонний «автомат» і задній привід.