Beijing X6 випробуває нову операційну систему | BOSS AUTO
укр||

Beijing X6 випробуває нову операційну систему

Beijing X6 випробуває нову операційну систему фото №1
Молодший брат паркетника Beijing X7 дебютує на Auto Guangzhou (19–28 листопада). Незважаючи на «електричну» зовнішність, Beijing X6 оснащений бензиновою турбочетвіркою 1.5 (188 к.с., 305 Н•м) з індексом A156T2H, яка днями увійшла до десятки кращих двигунів 2021 «Серце Китаю». У "сімки" цей мотор позначений як A156T1H і спарений з семідіапазонним "мокрим роботом" при двох зчепленнях, а також задіяний у гібридній установці PHEV. Головна інновація, утім, не в агрегаті.
Beijing X6 випробуває нову операційну систему фото №2
"Ікс-шостий" стане першою моделлю від BAIC Motor з операційною системою Harmony OS, яку розробив Huawei для своїх та чужих автомобілів. Метою «величезної екосистеми», яка має потіснити Android та iOS, названо «Інтернет всього» (IoE). Поряд із нею Beijing X6 отримає на лобове скло великий проекційний дисплей AR-HUD з доповненою реальністю. Пізніше «шістка» стане гібридом X6P, що підключається.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.