Електрокари Volkswagen ID.4 провалилися на китайському ринку | BOSS AUTO
укр||

Електрокари Volkswagen ID.4 провалилися на китайському ринку

Електрокари Volkswagen ID.4 провалилися на китайському ринку фото №1
Батарейні паркетники ID.4 не витримали «перевірку реальністю» на китайському ринку, повідомляє Reuters. Початок продажів «четвірок» агентство називає «тривожно повільним стартом», оскільки в травні моделі ID.4 Crozz і ID.4 X знайшли лише 1213 господарів (дані LMC Automotive). У квітні було реалізовано приблизно на 200 одиниць більше, а всього куплено близько 5000 штук. Volkswagen, його партнери FAW і SAIC розраховували продати за перший рік 100 000-120 000 електрокарів ID.4. «Ці цілі зараз здаються нереальними, - заявляють джерела Reuters. - Попит не виправдав очікувань. Клієнти не хочуть їх купувати ».
Електрокари Volkswagen ID.4 провалилися на китайському ринку фото №2
Китайські заводи, що збирають ID.4, за словами трьох осіб, використовують лише 10% потужності, яка сягає 300 000 одиниць в рік. Причинами провалу вважаються жорстка конкуренція з місцевими виробниками, проблеми з новою мережею продажів і «відсутність інтелектуальних функцій» (самопарковщіка, автопілота і голосового управлінні, як у фірм Xpeng і Nio). Дійшло до того, що підприємство SAIC Volkswagen запропонувало купити ID.4 своїм співробітникам (внутрішня записка про це є у Reuters). У той же час, за даними JATO Dynamics, ID.4 став найбільш продаваним електромобілем в Європі: 12, 101 одиниця за перші два місяці після запуску. Привітний прийом чекав ID.4 і в Північній Америці.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.