Модель Toyota Highlander заявиться в Європу тільки гібридом | BOSS AUTO
укр||

Модель Toyota Highlander заявиться в Європу тільки гібридом

Модель Toyota Highlander заявиться в Європу тільки гібридом фото №1
У минулому році ми вже писали про плани компанії Toyota почати підкорення Європи кросовером Highlander, але мигцем - тоді вся увага була прикута до російської версії машини. Тепер же, коли наш ринок знайшов чергове покоління, настав час для подробиць про європейський оснащенні. Дивно, але жителі Європи ніколи раніше не стикалися з Хайлендера, хоча у нас він непогано продається з 2010 року, нехай і з невеликими перервами. Вибір модифікацій в Старому Світі скромний - лише гібридна установка з «четвіркою» 2.5 на 248 к.с.
Модель Toyota Highlander заявиться в Європу тільки гібридом фото №2
Справедливості заради зазначимо, що ми теж заручники єдиного мотора - 3,5-літровою "шістки» в компанії восьмиступінчастого «автомата». Європейський же Highlander буде працювати з оновленою версією варіатора - кажуть, він став економічніше і тихіше. Система повного приводу AWD-i вміє віддавати до 100% тяги вперед і до 80 назад. З місця до 100 км / год машина розганяється за 8,3 с, а максимальна швидкість дорівнює 180 км / ч. На електротязі кросовер готовий пересуватися в будь-якому з чотирьох режимів руху (Eco, Normal, Sport і Trail) аж до 125 км / ч. Крім цього він може тягнути за собою причіп масою до двох тонн.
Модель Toyota Highlander заявиться в Європу тільки гібридом фото №3
Конфігурувати автомобіль вже можна, але перше поставок доведеться чекати до літа. Європейцям запропоновано три варіанти оснащення. У базовому - 18-дюймові колеса, світлодіодні фари, трьохзонний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, бездротова зарядка для смартфонів, восьмидюймовий центральний дисплей, бесьключевой доступ і контроль сліпих зон. На місцевих ринках новинка стане однією з найдорожчих моделей марки. Наприклад, в Бельгії, звідки прийшла новина про її запуск, ціни стартують з € 56 460, а на Land Cruiser (Prado) - з € 45 800.