Nissan освіжить Leaf для Європи | BOSS AUTO
укр||

Nissan освіжить Leaf для Європи

Nissan освіжить Leaf для Європи фото №1
Nissan Leaf другого покоління наближається до кінця свого життєвого циклу, проте перед цим електрокар встигне оновитись. Причому всі зміни носитимуть чисто зовнішній характер. Nissan Leaf 2022 отримає ряд косметичних оновлень для ринку Європи перед тим, як остаточно залишить конвеєр. До того ж ми знаємо, що популярний електрокар отримає наступника. Актуальне покоління Leaf було представлено у 2017 році, а у 2020-му модель модернізували за технічною частиною. Тепер справа за дизайном.
Nissan освіжить Leaf для Європи фото №2
Nissan Leaf 2022 року отримує нові 16-дюймові та 17-дюймові легкосплавні диски з чорними акцентами, оновлену емблему Nissan на решітці радіатора та інше. Плюс електрокар пропонує покупцям у Європі два нові кольори – Universal Blue та Magnetic Blue – які вже були доступні в Qashqai та Ariya. Інтер`єр ніссанівці міняти не стали. Що стосується технологій, електромобіль зберігає той же 9-дюймовий тачскрін мультимедіа NissanConnect, що підтримує Android Auto, Apple CarPlay, Amazon Alexa. Також нікуди не подінеться фірмовий пакет асистентів безпеки ADAS ProPILOT.
Nissan освіжить Leaf для Європи фото №3
Leaf 2022 отримує два варіанти літій-іонних акумуляторів. Стандартний на 40 кВтг і Leaf e на 62 кВтг, що забезпечує запас ходу до 385 км WLTP. Що стосується трансмісії, то єдиний електродвигун розвиває потужність 148 л. в Leaf і до 215 л.с. у Leaf e . Про ціни поки що нічого не повідомляється. Марка може розкрити прайси ближче до ринкового дебюту оновленого Leaf.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.