Дліннобазний BMW третьої серії засвітив ексклюзивну решітку | BOSS AUTO
укр||

Дліннобазний BMW третьої серії засвітив ексклюзивну решітку

Дліннобазний BMW третьої серії засвітив ексклюзивну решітку фото №1
Подовжені BMW третьої серії з шильдиком L не викликають подиву в Китаї - автомобіль для ринку звичний. Домігшись успіху на території Піднебесної, модель вибралася і за її межі. Зараз, наприклад, «троячки» з додатковими 110 мм колісної бази пропонуються дилерами Таїланду, Малайзії і, звичайно, Індії. У носіїв хінді ця модель отримала назву Gran Limousine, а щоб додати «лімузину» ще більше люкса, тепер є версія Iconic Edition. Її головною відмінністю стала підсвічування решітки радіатора - небачене оснащення для седана, хоча до подібних фішках на «іксах» ми давно звикли.
Дліннобазний BMW третьої серії засвітив ексклюзивну решітку фото №2
Під капотом особливої ​​«троячки» може бути бензинова турбочетвёрка 2.0 віддачею 258 л.с. і 400 Н • м або турбодизель того ж об`єму на 190 сил і ті ж 400 ньютон-метрів. Машини мають індекси 330Li і 320Ld відповідно. Обидва агрегати працюють в альянсі з восьмиступінчастою «автоматом», який передає тягу на задню вісь. Виробництво седанів налагоджено в індійському Ченнаї. Ціни стартують з 5 350 000 індійських рупій  за «330-ю» і з 5 490 000 (5,18 млн руб) за четирехдверка з дизельним мотором. Для порівняння, звичайний Gran Limousine доступний в Індії від 5 250 000 рупій


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.