У березні відкриють прийом замовлень на Acura Integra | BOSS AUTO
укр||

У березні відкриють прийом замовлень на Acura Integra

У березні відкриють прийом замовлень на Acura Integra фото №1
Acura почне приймати попередні замовлення на Integra наступного місяця, 10 березня. При цьому бренд попереджає, що кількість примірників першої партії відродженого ліфтбека обмежать. Стартова ціна відома від 30 000 доларів.
У березні відкриють прийом замовлень на Acura Integra фото №2
Наші колеги з американської редакції Motor1 зв`язалися з представником компанії, який пояснив, що в довгостроковій перспективі обмежень на виробництво не буде, але перші одиниці мають дістатися найзапекліших фанатів. Очевидно, такими визнають тих, хто заплатить більше – замовить дорогу комплектацію, додаткові опції та ексклюзивний колір кузова. Про "Інтегру" відомо те, що оснащувати її будуть високоефективними гальмами Brembo, диференціалом підвищеного тертя і півторалітровим турбодвигуном від "підігрітої" Honda Civic Si, де він видає трохи більше 200 к.с. У трансмісії за замовчуванням – шестиступінчаста механіка, але як опція можуть запропонувати автомат або варіатор.
У березні відкриють прийом замовлень на Acura Integra фото №3
Офіційних фотографій салону досі немає, але під час ювілейних перегонів «24 години Дайтони» було виставлено передсерійний прототип із відкритим інтер`єром. Як і очікувалося, він перейшов від «Цивіка»: приладка, кермо та мультимедіа виглядали так само, не вистачало тільки декоративної смуги зі стільниковим малюнком на всю ширину передньої панелі.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.