З'явилася інформація про новий Range Rover Sport | BOSS AUTO
укр||

З'явилася інформація про новий Range Rover Sport

З'явилася інформація про новий Range Rover Sport фото №1
Основними для нового позашляховика Range Rover Sport будуть рядні "шістки" власної лінійки Ingenium (бензинові та дизельні) потужністю від 250 до 400 к.с., які оснастять 48-вольтовим стартер-генератором. Про це пише видання Autocar.
З'явилася інформація про новий Range Rover Sport фото №2
Флагманський позашляховик Range Rover вже змінив покоління, а слідом має з`явитися і новий Range Rover Sport, адже актуальна модель у строю вже 9 років. За інформацією британського журналу Autocar, дистанція між прем`єрами двох моделей складе один рік. Це означає, що Sport третьої генерації дебютує наприкінці 2022 року, а на ринок вийде навесні 2023 року.
З'явилася інформація про новий Range Rover Sport фото №3
Офіційних подробиць про новинку поки що немає. Найімовірніше, що новий Range Rover Sport збереже звичні пропорції та контури кузова. Як і великий Range Rover, він буде побудований на новій платформі MLA-Flex, яка має 5-важільну задню підвіску та повнопривідну трансмісію з муфтою на передній осі. А новий алюмінієвий кузов машини буде на 50% жорсткішим від попереднього.
З'явилася інформація про новий Range Rover Sport фото №4
Основними для нового позашляховика Range Rover Sport будуть рядні «шістки» власної лінійки Ingenium (бензинові та дизельні) потужністю від 250 до 400 к.с., яким належить 48-вольтовий стартер-генератор. Буде в сімействі моделі і гібрид, що заряджається, з тим же 6-циліндровим двигуном. А на вершині гами виявиться Range Rover Sport SVR з бітурбоагрегатом BMW V8 4.4 потужністю 625 к.с., як у BMW X5 M Competition. Нарешті, з`явиться і електричний варіант Range Rover Sport, адже в компанії пообіцяли, що до 2030 батарейні модифікації будуть у всіх моделей в гамі. Першим у 2024 році стане електричним позашляховиком Range Rover, а Sport з`явиться слідом.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.