Heritage Customs Valiance Verdigris здивував покриттям деталей | BOSS AUTO
укр||

Heritage Customs Valiance Verdigris здивував покриттям деталей

Heritage Customs Valiance Verdigris здивував покриттям деталей фото №1
Компанія Heritage Customs з Нідерландів потрапила в поле нашого зору минулого місяця, коли представила рестомод Vintage на основі класичного Дефендер. Але і сучасний Land Rover Defender ательє готове допрацьовувати. Останній проект, Valiance Verdigris, як раз з цього числа.
Heritage Customs Valiance Verdigris здивував покриттям деталей фото №2
Слово Verdigris означає патину, зеленуватий шар карбонату міді, що утворюється на міді і латуні з плином часу. В даному випадку це натяк на обробку ряду зовнішніх деталей сатинованій міддю Magic Metal. Так називається технологія розпилення тонкого металевого шару на поверхню, розроблена Heritage Customs. Ім`я машини також є відсиланням до основного зеленому кольору кузова.
Heritage Customs Valiance Verdigris здивував покриттям деталей фото №3
Проект виконаний в рамках програми Heritage Customs Carchitecture, що має на увазі широку індивідуалізацію в обробці. Ті ж деталі Magic Metal можна замовити в глянцевому вигляді, шліфованої або під оксидною плівкою. «Самоварного» зроблені не тільки вставки на передніх крилах і капоті, але і букви Defender на носі позашляховика.
Heritage Customs Valiance Verdigris здивував покриттям деталей фото №4
Центральну консоль, спиці рульового колеса, декоративну панель на п`ятій двері прикрасила мідь з тривимірним ефектом. Також опрацьовано 100 болтів в дверних картах і на центральному тунелі. Автомобіль отримав ковані 22-дюймові диски Space Cowboy з «алмазної» огранюванням. Це нова модель дисків від Heritage Customs. На проектування і будівництво зразка, зробленого на замовлення конкретного клієнта, пішло півтора місяці.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.