Марка Polestar підтвердила запуск трьох нових моделей | BOSS AUTO
укр||

Марка Polestar підтвердила запуск трьох нових моделей

Марка Polestar підтвердила запуск трьох нових моделей фото №1
У 2022 році дебютує Polestar 3 (P519), перший кросовер бренду. З його появою почнеться «період швидкого зростання». На 2023-й заплановано старт «спортивного» паркетника Polestar 4 (P419), купеобразного версії «троячки». Концепт Precept перетвориться в серійний седанохетч Polestar 5 (723K) в 2024-му. Завдяки новим «преміальним» моделям шведсько-китайський бренд має намір збільшити обсяг продажів з 10 000 електрокарів (2020) до 290 000 (2025). Кількість «активних ринків» має зрости з 14 (2021) до 30 (2023).
Марка Polestar підтвердила запуск трьох нових моделей фото №2
Зараз «дочка» Volvo робить все можливе для реєстрації на біржі Nasdaq під тікером PSNY, щоб здійснити первинне розміщення акцій (IPO). З цією метою створюється нова публічна компанія Polestar Automotive Holding UK Limited вартістю «приблизно в $ 20 млрд» . Марка підписала угоду про об`єднання бізнесу з фірмою Gores Guggenheim, Inc., яка заснована компаніями Gores Group і Guggenheim Capital спеціально для угоди (SPAC). У 2030-му Polestar стане «кліматично нейтральним».


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.