Ford F-150 став найдинамічнішою поліцейською машиною США | BOSS AUTO
укр||

Ford F-150 став найдинамічнішою поліцейською машиною США

Ford F-150 став найдинамічнішою поліцейською машиною США фото №1
Отримуючи чергову модель, конвертовану в поліцейську, американські служителі правопорядку не покладаються лише на паспортні показники, а проводять власні всебічні тести. У тому числі вимірюють динаміку, яка набуває особливого значення під час переслідування порушників або при наданні допомоги постраждалим. І ось остання така перевірка від поліцейського департаменту Мічигану несподівано показала, що найбільш динамічним автомобілем з усіх з`явився ... новий пікап Ford F-150 в версії Police Responder. Він обставив всі наявні у копів машини з рейтингом pursuit-rated (для погоні), включаючи седани.
Ford F-150 став найдинамічнішою поліцейською машиною США фото №2
Новий Police Responder заснований на пікапі з кабіною SuperCrew. Він отримав наддувний мотор V6 3.5 EcoBoost з віддачею 406 л.с. і 678 Н • м, десятіступенчатий «автомат», двоступеневу раздатку з режимом буксирування Flat Tow, повний привід і задній диференціал з електронним блокуванням. На випробуваннях автомобіль набирав 60 миль / год (97 км / ч) з нуля за 5,4 с, що на 0,4 с швидше будь-якого іншого перевіреного поліцією і на 1,2 с - чим Ford F-150 Police Responder минулого покоління ( V6 3.5 EcoBoost, 380 к.с., 637 Н • м). Також поліцейські вказали час розгону з місця до 100 миль / год (161 км / ч) - 13,1 с, що на 3,7 с швидше минулої моделі.
Ford F-150 став найдинамічнішою поліцейською машиною США фото №3
Випробування департаменту шерифа округу Лос-Анджелес показали, що F-150 Police Responder 2021 року відбувається чверть милі за 14,4 с, що на секунду швидше попередника і на 0,4 с - найближчого конкурента. Але ж для поліцейської версії пікапа компанія вибрала не саму форсовану модифікацію Екобуста 3.5, оскільки у сучасного Раптора показники віддачі будуть вище: 456 к.с., 691 Н • м.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.