Новий Kia Sportage для США виділився двигуном | BOSS AUTO
укр||

Новий Kia Sportage для США виділився двигуном

Новий Kia Sportage для США виділився двигуном фото №1
Дані про кросовер Kia Sportage п`ятого покоління виробник вважав за краще викладати поетапно. У червні розробники розкрили зовнішність, у липні параметри глобальної (корейської) версії, тобто основні мотори, деталі шасі, бортової електроніки. У вересні пішли відомості про короткобазну версію для Європи, а тепер компанія розповіла про модель для Північної Америки. Зовні і по салону вона слідує за глобальною варіацією, а ось двигун відрізняється.
Новий Kia Sportage для США виділився двигуном фото №2
Якщо вихідна модель паркетника отримала бензиновий мотор 1.6 TGDI (180 к.с., 265 Нм) і дизель 2.0 (186 к.с., 417 Нм), то за океаном Sportage буде запропонований з атмосферником 2.5. Він розвиває 189 «конячок». Момент поки що не вказано. У минулому поколінні в США модель мала мотор 2.4 з віддачею 183 к.с. (237 Н•м) та турбочетвіркою 2.0 (243 л.с., 350 Н•м). Новий Sportage у Північній Америці комплектується восьмиступінчастим "автоматом". Привід можна вибрати (передній чи повний). У версіях X-Line та X-Pro він повний за умовчанням. Продаж Спортейджа в США розпочнеться в першому кварталі 2022 року. Пізніше до гамми для Північної Америки увійде гібрид. Чи повторюватиме він двоякорухомі моделі для Європи чи ні — поки що неясно.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.