Кросовер Skoda Karoq оновиться наприкінці цього місяця | BOSS AUTO
укр||

Кросовер Skoda Karoq оновиться наприкінці цього місяця

Кросовер Skoda Karoq оновиться наприкінці цього місяця фото №1
Модель Skoda Karoq, що з`явилася у 2017 році, дочекалася планового рестайлінгу. Паркетник буде представлений онлайн 30 листопада, а поки що компанія показала в Мережі ескізи, що розкривають основні зміни у зовнішності автомобіля. Серед основних - вужчі фари з переробленими ходовими вогнями (тепер кожен складається з двох секцій), змінені грати зі здвоєними вертикальними планками і передній бампер зі збільшеним повітрозабірником. Нижня секція головного світла (протитуманки або світлодіодний блок) теж змінена.
Кросовер Skoda Karoq оновиться наприкінці цього місяця фото №2
Skoda не вдавалася в технічні деталі, проте до кінця місяця напевно підуть нові тизери та деякі подробиці. Разом зі змінами у вигляді ми чекаємо на коригування в інтер`єрі та оснащенні. А на горизонті вже видно ще одну модель Шкоди. В інтерв`ю Autocar India голова Шкоди Томас Шефер згадав розробку найменшого паркетника марки довжиною до чотирьох метрів, тобто менше, ніж Kushaq (4221 мм). Субкомпакт задуманий для Індії насамперед, але він матиме перспективи експорту на інші ринки. Можна передбачити, що бюджетна машина отримає платформу MQB-A0-IN, а також атмосферний та наддувний двигуни 1.0 MPI та 1.0 TSI.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.