Brabus: дві хвилини та готово | BOSS AUTO
укр||

Brabus: дві хвилини та готово

Brabus: дві хвилини та готово фото №1
14 лютого Brabus відкрив прийом замовлень на обмежену партію мотоциклів 1300 R, тюнінгованої версії KTM 1290 Super Duke R Evo. Ательє знадобилося менше двох хвилин на те, щоб зібрати 154 заявки на покупку - саме стільки мотоциклів і планувалося випустити. Однак у тих, хто не встиг оформити замовлення, ще є невеликий шанс придбати 1300 R: на сайті KTM можна занести своє ім`я до листа очікування, на випадок, якщо хтось із клієнтів в результаті відмовиться від покупки.
Brabus: дві хвилини та готово фото №2
Brabus 1300 R побудований на базі KTM 1290 Super Duke R EVO, але відрізняється від оригіналу круглою формою світлодіодної оптики, сидінням та дизайном обтічників. Для нього заявлено адаптивну підвіску, яка дозволяє регулювати жорсткість амортизатора, і п`ять їздових режимів. У рух мотоцикл приводить штатний мотор V-Twin об`ємом 1301 кубічний сантиметр, який розвиває 180 кінських сил і 140 Нм моменту, що крутить. Для 1300 R заявлений розгін з місцем до 60 миль на годину (97 кілометрів на годину) за 3,2 секунди і «максималка» 270 кілометрів на годину.
Brabus: дві хвилини та готово фото №3
Вартість Brabus 1300 R досі не оголошена, як і термін початку поставок. Відомо лише те, що 77 мотоциклів будуть у чорному кольорі Signature Black і ще стільки ж – у червоному відтінку Magma Red. У списку додаткового обладнання - трекш-контроль, система, що знижує можливість блокування заднього колеса при переході на нижчу передачу або при різкому закритті газу, 17-дюймові диски Brabus з покришками Bridgestone Battlax S22, а також підігрів сидіння.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.