Tesla і Bentley стали кращими серед «зелених» машин на Пайкс-Піке | BOSS AUTO
укр||

Tesla і Bentley стали кращими серед «зелених» машин на Пайкс-Піке

Tesla і Bentley стали кращими серед «зелених» машин на Пайкс-Піке фото №1
Електрокар Tesla Model S Plaid підтвердив свої хороші спортивні навички, вигравши в класі Exhibition в змаганні з підйому на пагорб Пайкс-Пік 2021. Американський гонщик Ренді Побст з часом 6: 57.220 став також десятим в абсолютному заліку. «Найшвидший гоночний автомобіль на біопаливі», Bentley Continental GT3 Pikes Peak з новозеландцем Рисом Мілленом за кермом, показав результат 6: 36.281. Це четверте місце в абсолютному заліку (серед 55 претендентів) і друге в цільовому для британської марки класі Time Attack 1. На жаль, на останній третині дистанції у Bentley почав давати збої турбокомпресор і мотор втратив частину потужності. Тому в категорії Time Attack 1 Міллена обійшов знаменитий француз Ромен Дюма. У цьому році він виступав на купе Porsche 911 GT2 RS Clubsport 2019 року. З часом 6: 31.914 Дюма посів друге місце в абсолютному заліку і перше в Time Attack 1.
Tesla і Bentley стали кращими серед «зелених» машин на Пайкс-Піке фото №2
Кращою з Акура виявився гібрид NSX (7: 14.704) американця Ніка Робінсона, який зайняв другий рядок в класі Exhibition і 16 в загальному заліку. Від «електричок» ще брали участь седани Tesla Model 3. Кращий з них зайняв п`яте місце в Exhibition і 41-е місце в загальному заліку (Джошуа Аллан, 8: 16.778). Ну а переможцем в абсолюті став британець Роберт Шут з показником 5: 55.246. Він вів болід з відкритими колесами Wolf GB08 TSC-LT 2018 роки (клас Unlimited) з 557-сильним мотором Honda K 2.1 з турбонаддувом і в обробці фірми Mountune. Це друга перемога Роберта в абсолюті Пайкс-Піка після 2019 року.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.