Gunther Werks 993 Speedster відродив не випускали модель | BOSS AUTO
укр||

Gunther Werks 993 Speedster відродив не випускали модель

Gunther Werks 993 Speedster відродив не випускали модель фото №1
Виставка The Quail (вона проходить в рамках заходу Monterey Car Week) в Каліфорнії послужила майданчиком для прем`єри відкритої моделі Gunther Werks 993 Speedster. Для неї це, можна сказати, домашнє шоу, адже Gunther Werks - каліфорнійська компанія, що займається рестомодамі на основі Porsche 911. У даному випадку - серії 993, в якій ніколи не було серійної версії Speedster.
Gunther Werks 993 Speedster відродив не випускали модель фото №2
У рух 993 Speedster Remastered by Gunther Werks (так ім`я моделі воліє писати ательє) наводиться атмосферним шестициліндровим мотором 4.0 від Rothsport Racing (штат Орегон), з повітряним охолодженням, як в оригіналу. Поршні Mahle, блок управління Motec, свічки з індивідуальними котушками, окремі виточені корпусу дросельних заслінок, ковані шатуни і коленвал, труби вихлопної системи рівної довжини, виконані з нержавіючої сталі: мотор помітно відрізняється від двигуна исходника родом з 1990-х. Потужність його вказана неточно (в специфікації Спідстер написано «441 к.с.»), а крутний момент дорівнює 454 Н • м. При цьому червона риска для оппозитника знаходиться на позначці 7800 об / хв.
Gunther Werks 993 Speedster відродив не випускали модель фото №3
Гальма Brembo оснащені шести- і чотирьохпоршневими супортами, дисками 355 і 345 мм. Шини - Pirelli Corsa розмірністю 295/30/18 і 335/30/18, надіті на ковані алюмінієві колісні диски з центральним кріпленням (є кілька варіантів, в тому числі класичний дизайн Fuchs, але з деталями з вуглеволокна і магнію). Трансмісія взята від исходника, але перероблена. Шестиступінчаста "механіка" Getrag G50 отримала змінені передавальні числа і поліпшений механізм перемикання, мотор - нові маховик і зчеплення, а позаду з`явився диференціал підвищеного тертя з вуглепластиковим дисками муфти і ступенем блокування 40%.
Gunther Werks 993 Speedster відродив не випускали модель фото №4
У підвісці ревізії піддалися сайлентблоки і геометрія, додані адаптивні койловеров JRZ з виносними резервуарами і трьома режимами роботи (Composed, Sport, Sport Plus), стабілізатори поперечної стійкості від Eisenlohr, а спереду ще силова розпірка між стійками і гідравлічна система ліфта підвіски для проїзду пандусів. Сам кузов був посилений, в тому числі деталями позаду передніх крісел, а тому машина стала строго двомісній. Всього буде зроблено 25 екземплярів, а поставки стартують на початку 2022 року.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.