Електрокар Polestar 5 вперше представлений на тизері | BOSS AUTO
укр||

Електрокар Polestar 5 вперше представлений на тизері

Електрокар Polestar 5 вперше представлений на тизері фото №1
Концепт Polestar Precept з`явився майже пару років тому, але його творцям досі є що про нього розповісти. Наприклад, як шоу-кар поступово трансформується у серійну модель, коригуючи лінії кузова, оптику тощо. Компанія Polestar випустила третій епізод огляду From Concept to Car, присвячений екстер`єру. У ньому, серед іншого, можна побачити ескізи фінальної версії машини моделі Polestar 5 (один з них компанія опублікувала окремо, ми його помістили під заголовком).
Електрокар Polestar 5 вперше представлений на тизері фото №2
Електрокар Polestar 5 вийде тільки в 2024 році, уточнили розробники, тому в його вигляд ще можуть вноситись зміни. І все ж Polestar запевняє: «Це найближчий зараз погляд на автомобіль, що знаходиться на шляху до виробництва». Водночас Polestar 5 описує загальні риси дизайну, які можна буде побачити і на кросоверах Polestar 3 та Polestar 4, запланованих до виходу у 2022 та 2023 роках відповідно. Нагадаємо також, провідна роль у розробці седана Polestar 5 належить британському дослідницькому центру Поулстара.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.