Електроседану Renault Jiangling Yi дістався повний привід | BOSS AUTO
укр||

Електроседану Renault Jiangling Yi дістався повний привід

Електроседану Renault Jiangling Yi дістався повний привід фото №1
Електрична четирехдверка Mobilize Limo вийшла на ринок КНР під ім`ям Renault Jiangling Yi і позиціонується як «розумне купе». На відміну від «француза», «китаєць» продається в роздріб за цінами від 139 800 до 195 800 юанів (1,57-2,2 млн рублів). Базовий Yi по техніці повторює Limo: потужність - 110 кВт (150 к.с., 225 Н • м), запас ходу - 500 км (NEDC). Двомоторний варіант з повним приводом, якого немає в Європі, розвиває 170 кВт (231 к.с., 395 Н • м) і розганяється до сотні за 5,8 с, але пробігає «лише» 450 км.
Електроседану Renault Jiangling Yi дістався повний привід фото №2
Зарядка 0-100% вимагає 8-10 годин, зате з 30% до 80% батарея «наповнюється» за півгодини. Дюжина передових систем безпеки зібрана в комплекс Ezoom-Pilot 3.0. Під вивіскою E.C.H.O. пропонуються адаптивні матричні фари, бесьключевой доступ (за допомогою смартфона), дверні ручки з електроприводом, двоколірна забарвлення. У опціональний комплект SF входить декор з червоними акцентами і імітацією вуглеволокна. Двомоторний Yi доведеться почекати до листопада. Головними суперниками вважаються GAC Aion S Plus і Xpeng P5.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.