Mercedes-Benz GLC повністю перейде на турбочетвёркі | BOSS AUTO
укр||

Mercedes-Benz GLC повністю перейде на турбочетвёркі

Mercedes-Benz GLC повністю перейде на турбочетвёркі фото №1
У нинішнього кросовера Mercedes-Benz GLC (X 253) асортимент моторів значний: бензинові «четвірка» 2.0, V6 3.0 і V8 4.0, дизельні чотирициліндровий агрегат 2.0 і рядна «шістка» 3.0 (не рахуючи варіацій одного мотора по віддачі), плюс пара заряджаються від розетки гібридів 2.0 (бензиновий і дизельний). Спадкоємець, представлений на цій зйомці з тестів, буде покладатися виключно на чотирициліндрові мотори (бензиновий M 254 і дизельний OM 654 M), як соплатформенний ( «візок» MRA 2) C-клас W206.
Mercedes-Benz GLC повністю перейде на турбочетвёркі фото №2
Судячи з «цешку», діапазон потужностей звичайних версій GLC складе від 170 до 265 «конячок». І бензинові, і дизельні мотори будуть укомплектовані помірною гібридною системою EQ Boost, що дає надбавку в 20 л.с. і 200 Н • м на розгоні, і «автоматом» 9G-Tronic. Неофіційно повідомляється про розробку трьох заряджаються від розетки повноцінних гібридів (включаючи AMG). Останній теж буде чотирициліндровим. Як і у AMG C 63, під капотом у GLC 63 з`явиться турбочетвёрка 2.0 на 425 сил зі стартером-генератором і електричним наддувом, а на задній осі - двухсотсільний електромотор. Сумарна віддача системи - близько 560 сил. Про водневої версії поки нічого не чутно. У нинішньому поколінні існувала модель GLC F-Cell, що випускалася в невеликих кількостях (десятки штук) з листопада 2018 го по квітень 2020 року.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.