Cupra UrbanRebel Concept опише міський електрокар | BOSS AUTO
укр||

Cupra UrbanRebel Concept опише міський електрокар

Cupra UrbanRebel Concept опише міський електрокар фото №1
У березні SEAT почав розробку електричного сіті-кара (urban electric vehicle) на платформі MEB-Lite. Товарний хетчбек з`явиться в 2025 році під декількома брендами Volkswagen Group. Оцінити модель в першому наближенні допоможе концепт UrbanRebel ( «міський бунтівник»), який марка Cupra покаже 7-12 вересня на автошоу IAA Mobility в Мюнхені. Презентація «в цифровому форматі» пройде на наступному тижні.
Cupra UrbanRebel Concept опише міський електрокар фото №2
Грядущий сіті-кар, виготовлений в іспанському Мартореле, стане наступником моделей Volkswagen e-up !, Skoda Citigoe iV і Seat Mii electric, чия потужність обмежена на рівні 61 кВт (83 к.с., 210-212 Н • м), а запас ходу досягає 260 км (WLTP). У лінійці Фольксвагена хетч отримає ім`я ID.1 або ID.2. Виробництво першого електрокара КУПР на ім`я Born має розпочатися у вересні на заводі в Цвіккау. Другим буде Tavascan в 2024 році.

Доставляємо авто Із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі Із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а такоже купити авто з США в будь якому городе України.