General Motors показав лінійку електродвигунів | BOSS AUTO
укр||

General Motors показав лінійку електродвигунів

General Motors показав лінійку електродвигунів фото №1
Конференція Mackinac Policy, що проходить з 20 по 23 вересня на острові Макіно (озеро Гурон), присвячена відновленню економіки і охорони здоров`я Мічигану після епідемії. Розвиток електрокарів має непряме відношення і до того, і до іншого. Тому на цій конференції президент GM Марк Рейсс розкрив нові подробиці про лінійку електромоторів Ultium Drive. Моделі з начинкою Ultium використовуватимуть в різних поєднаннях три двигуни: на 180 кВт (245 к.с.), в основному його будуть ставити в якості переднього, на 255 кВт (346 к.с.), здатний працювати і спереду, і ззаду (в повнопривідних і задньопривідних машинах), і на 62 кВт (84 к.с.) в якості додаткового при повному приводі.
General Motors показав лінійку електродвигунів фото №2
Перші два електродвигуни використовують постійні магніти з мінімальним вмістом рідкоземельних металів, а молодший мотор - індукційний (асинхронний). Вони є збалансованими за характеристиками партнерами для батарей Ultium. У топової версії пікапа GMC Hummer EV встановлено три мотора по 255 кВт (один спереду, два ззаду), чия комбінована віддача становить 746 кВт (1014 к.с.). Концерн самостійно розробив програмне забезпечення управління модулями. Для обчислення оптимальної схеми розподілу крутного моменту в тримоторний установках застосовувалися штучний інтелект і машинне навчання. Вся ця начинка стане в нагоді широкому спектру машин, від спорткарів до пікапів, запевняє GM.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.