Тест-драйв: Утримуємось від вибору - Hyundai Creta або Haval Jolion | BOSS AUTO
укр||

Тест-драйв: Утримуємось від вибору - Hyundai Creta або Haval Jolion

Тест-драйв: Утримуємось від вибору - Hyundai Creta або Haval Jolion фото №1
Дизайн Крети росіян не налякав. Беруть жваво: за підсумками жовтня у неї п`яте місце в рейтингу моделей, що найбільше продаються. Адже начинка принципово не змінилася. Найбільше інтригує Haval Jolion. Нова модульна платформа, турбомотор з «роботом», багате оснащення за порівняно низькою ціною... Темна конячка вже стала бестселером бренду в Росії і навіть заскочила на останню позицію в топ-25. Може й вище піднятися, якщо завод під Тулою запрацює на повну, а клієнтами будуть невибагливі до ходових якостей міленіали.

Creta, як і раніше, робить із себе дорослий кросовер. Кузов «по колу» підперезаний матовим пластиком, ним же обрамлені колісні арки, бампери доповнені псевдометалевими накладками, а невеликі звиси натякають на гарну геометричну прохідність. У нової Крети широкі пластмасові пороги не прикриті дверима і постійно бруднять одяг. Спадкоємність...
Тест-драйв: Утримуємось від вибору - Hyundai Creta або Haval Jolion фото №2
У Джоліона пороги теж широкі і доступні для бруду. Але Haval не виглядає справжнім паркетником. Бампери позбавлені агресивних вставок, а замість нефарбованого пластику - велика кількість хрому. Особливо ефектна передня частина із сліпучою решіткою радіатора та світлодіодними фарами, схожими на ювелірні вироби. У поєднанні з «металіком» «небесний топаз» Джоліона залишає у всіх сенсах блискуче враження.

Двері Крети з гучним звуком відкривають царство дешевого пластику. Він тут усюди. У спробі підправити ситуацію корейці навіть зімітували простір на передній панелі, але не спрацювало. Краще б підсвітили блок керування дзеркалами та склопідйомниками на двері, а не одну клавішу опускання водійського скла. У такому невибагливому інтер`єрі навіть частково цифрова панель приладів виглядає чужорідно. Не кажучи вже про кмітливу мультимедійну систему з якісним сенсорним екраном діагоналлю десять з чвертю дюймів і багатим набором функцій.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.