Платформа ZeroLabs Classic Electric продовжить життя класиці | BOSS AUTO
укр||

Платформа ZeroLabs Classic Electric продовжить життя класиці

Платформа ZeroLabs Classic Electric продовжить життя класиці фото №1
Американська компанія ZeroLabs, представивши минулої весни рестомод Bronco на електричній тязі, згадала, що має намір перетворювати в електрокари і деякі інші класичні позашляховики. Тепер каліфорнійці розповіли про універсальній платформі Classic Electric Platform, розробленої спеціально під такі проекти і навіть під конверсію спорткарів і маслкар до 1975 року випуску.
Платформа ZeroLabs Classic Electric продовжить життя класиці фото №2
Новий «скейтборд» нібито спрощує подібні переробки. Його можна пристосовувати до потрібних розмірів (колісній базі), ставити різні батареї і згодом проводити їх апгрейд. І на саму конверсію за новою схемою потрібен всього один місяць робіт. Платформа передбачає вибір між одним заднім електромотором на 300 к.с. (330 Н • м) і двома двигунами (один спереду, один ззаду), із загальною віддачею в 600 сил.
Платформа ZeroLabs Classic Electric продовжить життя класиці фото №3
Розробники передбачили поки два варіанти тягової батареї, з робочою напругою 400 В і ємністю 85 або 100 кВт • год. Початкова дасть 321 км пробігу на одній зарядці. Старша версія повинна забезпечити електрокару запас ходу в 378 км. Передбачена швидкісна зарядка від колонки постійного струму з роз`ємом стандарту CCS. Каліфорнійці пропонують розміщувати замовлення, а доступна ця платформа буде з осені 2021 року. По всій видимості, ZeroLabs зможе як виконувати конверсію обраних клієнтами машин самостійно, так і підтримувати сторонні проекти на цій універсальної «візку». Прайс-лист не оголошено, ціну назвуть за запитом.