Ford Expedition знайшов нові версії в ході оновлення | BOSS AUTO
укр||

Ford Expedition знайшов нові версії в ході оновлення

Ford Expedition знайшов нові версії в ході оновлення фото №1
Великий позашляховик Ford Expedition (четверте покоління, що з`явилося в 2017 році) дочекався планового оновлення. Крім коригування в зовнішності і інтер`єрі, розробники машини розширили число її варіантів, щоб залучити нових клієнтів індивідуалізацією і різноманітністю. Наприклад, такою свіжою версією став Expedition Timberline (раніше подібне виконання подарували Експлорер), варіант, пристосований до бездоріжжя краще, ніж FX4.
Ford Expedition знайшов нові версії в ході оновлення фото №2
Timberline означає кліренс в 269 мм (кращий в сегменті, запевняє Ford), 33-дюймові позашляхові шини Goodyear Wrangler AT (в пакеті FX4 були 32-дюймові), двошвидкісну раздатку, посилений захист днища, як у пікапа F-150 Raptor, і зменшувач радіусу розвороту на бездоріжжі Trail Turn Assist, як на новому Bronco.
Ford Expedition знайшов нові версії в ході оновлення фото №3
У рух Timberline призводить турбомотор V6 3.5 EcoBoost з віддачею 446 л.с., 691 Н • м (у FX4 було 380 к.с., 637 Н • м). Ті ж 446 сил покладені нової версії Expedition Stealth Edition Performance Package. Зовні вона виділяється чорним декором на кузові, до якого додані чорні алюмінієві диски (22 дюйма), червоні гальмівні супорти, чорні значки «Expedition» і «Limited», нові чорні овальні емблеми марки. За віддачею, до слова, дві нові версії перевершують минулий Platinum (405 к.с., 651 Н • м).
Ford Expedition знайшов нові версії в ході оновлення фото №4
У розкішній комплектації Platinum (дивіться рубрику «Було - стало») в штатне оснащення позашляховика увійшов трасовий автопілот BlueCruise, що дозволяє на багатьох північноамериканських автострадах (160 000 км) їздити в автоматичному режимі без необхідності стосуватися керма руками.
Ford Expedition знайшов нові версії в ході оновлення фото №5
А взагалі, перероблений Expedition отримав можливість оновлювати ПО «по повітрю» (система Ford Power-Up), обзавівся розширеним набором систем допомоги. Наприклад, гальмуванням перед зустрічним транспортом при проїзді перехресть, які працюють за рахунок радара і камери. З`явилися тут автоматично висувається спліттер Active Air Dam (він опускається на швидкості вище 64 км / ч для зниження аеродинамічного опору) і асистент маневрування з причепом Pro Trailer Backup Assist 2.0, більш зручний, ніж минулий.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.