Hyundai Sonata N Line отримав начинку моделі Kia K5 GT | BOSS AUTO
укр||

Hyundai Sonata N Line отримав начинку моделі Kia K5 GT

Hyundai Sonata N Line отримав начинку моделі Kia K5 GT фото №1
Багато хто вибирає автомобіль очима. І для таких покупців прем`єра седана Hyundai Sonata N Line відбулася ще у вересні 2020 року, коли корейці показали зовнішність і салон, не повідомляючи при цьому про технічні характеристики. Зараз же прогалина заповнена. Оспортівленная Sonata отримала начинку від показаного раніше автомобіля Kia K5 GT. Передньопривідний Hyundai задовольняється чотирициліндровим турбомотором 2.5 з комбінованим уприскуванням і віддачею 294 л.с. і 422 Н • м, а в пару до двигуна підібраний восьмиступінчастою преселективний «робот». Попередник оснащувався «автоматом» з тією ж кількістю передач, але агрегат 2.0 T-GDI видавав 245 сил і 353 ньютон-метра.
Hyundai Sonata N Line отримав начинку моделі Kia K5 GT фото №2
Споряджена маса четирехдверка Hyundai Sonata N Line досягає 1740 кг, а в списку оснащення значиться лонч-контроль. Правда, немає даних по часу розгону до 97 км / ч. Зате такий показник відомий для Kia K5 GT - 5,8 с.
Спочатку Sonata N Line комплектується адаптивним круїз-контролем з функцією stop
Hyundai Sonata N Line отримав начинку моделі Kia K5 GT фото №3
Але відмінностей від стандартних версій у модифікації N Line ще більше. Остання обзавелася більш гострим рульовим керуванням з електропідсилювачем на рейці, а не на валу, а також менш податливими пружинами і втулками, перенастроює амортизаторами і більш товстими стабілізаторами поперечної стійкості як спереду, так і ззаду. А ще Сонате N Line відрядили більші гальма, але з плаваючими супортами, як і у менш потужних версій. Для спортседана основний ринок - США. Там автомобіль в продаж надійде в листопаді 2020 року, а стартова ціна складе $ 34 195. Для порівняння, KIa K5 GT коштує $ 30 490.